Salutació de l’Alcalde

Alcalde de la Sénia

Benvolgudes i benvolguts,

 

Com a alcalde m’agradaria poder celebrar tots els esdeveniments que hi havia programats al llarg d’aquest any. I com sempre en els últims temps, m’he de remetre a la Covid-19 per tal de cancel·lar una Fira i una festa que m’agraden especialment per motius tant oficials com sentimentals. Durant anys he estat lligat professionalment al món de la fusta i el moble, i tots els que hi hem treballat sabem que sempre ens quedarà aquell lligam tan especial.

 

La Fira d’Artesania i la Festa del Moble arriben a les edicions XII i VIII respectivament, i no podíem deixar de celebrar-les. Com vaig dir a la inauguració de la fira passada, la Sénia ha estat sempre un poble artesà, són els i les artesanes les que van fer possible allò que hem estat i som, i per tant, hem de seguir lluitant per tornar a la normalitat.

 

En aquest sentit, aquest any presentem una Fira diferent, online, més adaptada als nous temps, i adaptada també a una pandèmia que hem de vèncer. Des d’aquí us desitjo una bona fira a tothom, tant els i les que l’heu fet possible, com totes i tots els que la gaudireu. Moltes gràcies!

Salutació de la Regidora de Comerç, Empresa i Industria

Regidora Comerç, Indústria i Empresa

Benvingudes i benvinguts al lloc web de la Fira de la Fusta i Moble de La Sénia,

 

Com a Regidora de Comerç, Empresa i Industria de l’Ajuntament de La Sénia i responsable de l’organització de la Fira d’Artesania i Festa del Moble és un plaer patrocinar el naixement d’aquest espai virtual on poder gaudir de la feina dels nostres artesans i botiguers.

 

Les difícils circumstàncies sanitàries que estem vivint amb la Covid-19 ens obliguen a buscar noves formules per a seguir gaudint dels diferents esdeveniments públics. Aquesta web, però, no neix només amb la voluntat de substituir puntualment la fira, sinó que pretén ser una fórmula de futur per a ampliar-la i mantenir-la present al llarg de tot l’any i, al mateix temps, per a tenir presents les edicions passades.

 

Des de la meva regidoria s’ha apostat des del primer moment per continuar consolidant i expandint al territori la importància d’aquesta fira i estic segura que aquesta serà una bona eina per a continuar aquest camí.

 

Araceli Michavila Arnau