Què és la fira

La fira de la fusta i moble de la Sénia es l’esdeveniment que reuneix als artesans de la fusta més interessants del nostre entorn, per posarlos en contacte amb compradors de Catalunya, Comunitat Valenciana i Aragó. Va començar com una mostra d’artesans locals al desembre de 2009, i a l’any següent ja s’incorporaven artesans d’altres poblacions i any rere any es configurava com la única fira d’artesania monogràfica de la fusta de Catalunya.

 

A més de la mostra dels expositors es realitzen una serie d’activitats al voltant de la fira, tals com les recreacions d’oficis, demostracions, activitats lúdiques i culturals al voltant de la temàtica de la fusta, tan arrelada al poble de La Sénia.

Què és la fira de la fusta i del moble

La fira te lloc tradicionalment el tercer cap de setmana d’octubre de cada any i ha anat movent-se en diversos llocs de La Sénia en funció de les possibilitats d’aforament i localització, en els ultims anys amb els comerciants del moble, a la “Festa del moble”. La última edició va estrenar el nou pavelló polivalent i un sistema expositiu modular que esperem tornar a utilizar.

 

Amb aquesta edició online pretenem mantenir en contacte artesans que han vingut durant aquests anys a la fira i nous contactes que presenten les seves creacions amb el public assidu a la cita i provinent de totes les poblacions del voltant, esperant fer arribar la cita cada vegada més lluny i facilitar a mes gent la nostra selecció.

Què és la fira de la fusta i del moble
    No hi ha informació d'artesans disponible.